Podružnica Benkovac

Dinamis projekt d.o.o.
podružnica Benkovac
Vukovarska 4a
23420 Benkovac

Podružnica tvrtke Dinamis projekt u Benkovcu je otvorena 2020. godine uz sufinanciranje Europske unije iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj:

Naziv projekta korisnika/partnera u projektu:
Otvaranje podružnice Benkovac i proširenje ponude usluga ulaganjem u strojeve i opremu
Kratki opis projekta:
Otvaranje podružnice u Benkovcu, nabavka strojeva i opreme, zapošljavanje novih radnika, lokalno oglašavanje.
Ciljevi i očekivani rezultati projekta:
Svrha projekta „Otvaranje podružnice Benkovac i proširenje ponude usluga ulaganjem u strojeve i opremu“ je ostvarenje novih poslovnih aktivnosti i proširenje ponude tvrtke Dinamis projekt d.o.o. u segmentu pripreme poljoprivrednog zemljišta i komunalnim uslugama. Navedenim se potiče razvoj novih poslovnih djelatnosti u Gradu Benkovcu, što doprinosi fizičkoj, gospodarskoj i socijalnoj regeneraciji ovog područja sa ciljem smanjenja socijalnih nejednakosti, isključenosti i siromaštva. Navedeno ostvaruje dobrobiti za sve uključene dionike – za tvrtku Dinamis projekt d.o.o. zbog povećanja poslovnih aktivnosti i novostvorene vrijednosti, novostvorenim radnim mjestima, te širim pozitivnim utjecajem na poslovno – društveni ekosustav. Opravdanost projekta time je osigurana za sve dionike u procesu ovog projekta.

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU (u HRK):
Ukupna vrijednost projekta 627.000 + pdv, sufinancirano od strane EU 85%
Razdoblje provedbe projekta:
Početak projekta 15. svibnja 2018.g, a provedba projekta traje 31 mjesec, odnosno do 15.01.2021.
Kontakt osobe za više informacija:
Direktor Siniša Romanović +385 (0)91 3850 505.

www.strukturnifondovi.hr

https://efondovi.mrrfeu.hr/MISCms/Pozivi/Poziv?id=34c8503b-e5db-4ad7-aab6-f566140b7036&pozivVersionId=1b2e5916-bc76-41cc-bd94-edbe9d50efe2

Trenutni kapaciteti tvrtke u Podružnici Benkovac uključuju slijedeće strojeve:

  • Bager gusjeničar 22 tone
  • Bager gusjeničar 8 tona
  • Traktor 230 KS
  • Freze za kamen, 2 komada
  • Ostala oprema za obradu tla (malčeri, podrivač, plug, rotodrljača…)

Tvrtka Dinamis projekt pruža ovu vrstu usluga u privođenju kulturi zaraslih privatnih zemljišta, ali i u segmentu privođenja poljoprivrednoj kulturi zemljišta koja je Republika Hrvatska dala u višegodišnji zakup poljoprivrednim ponuđačima.
Osim privođenju kulturi poljoprivrednih zemljišta, tvrtka nudi svoje usluge i u području komunalnih radova, poput malčiranja područja zemljišta uz prometnice, dalekovode, vodovode i plinovode koji se moraju redovito održavati malčiranjem.

Tvrtka je u 2020. godini ušla u dodatne investicije nabavkom traktora i malčera. Kroz ovu investiciju, tvrtka želi proširiti svoje poslovanje i kapacitete na području poslovanja u pripremi poljoprivrednog zemljišta i komunalnim uslugama, na način da otvaranjem podružnice u Gradu Benkovcu i dodatnim ulaganjem u strojeve i opremu proširi područje svog djelovanja na malčiranje i čišćenje obraslog poljoprivrednog zemljišta.

Projekt je subvencioniran iz europskih fondova. Strojevi čija je nabava sufinancirana kroz ovaj poziv su traktor od 120 KS i malčer od 3 metra zahvata, namjenjeni za rad na zahtjevnim terenima.
U sklopu projekta zaposliti će se radnik sa područja Općine Benkovac.

Naziv projekta: Otvaranje podružnice Benkovac i proširenje ponude usluga ulaganjem u strojeve i opremu
Naziv poziva: 9b1.2.3 Provedba shema za razvoj poduzetništva – Razvoj poduzetništva u gradu Benkovcu
Kod poziva: KK.08.2.1.11

Obavijest o sukobu interesa možete pogledati ovdje.