Usluge tehničkog održavanja

Tehničko održavanje je djelatnost koja objedinjuje servise i usluge potrebne za gospodarenje građevinskim objektima i upravljanje procesima koji ih čine funkcionalnima.

Usluge tvrtke Dinamis projekt d.o.o. objedinjene su u cjelovitu brigu o objektu i njegovo održavanje u svrhu osiguravanja najviše funkcionalnosti objekta, nesmetanog odvijanja radnih procesa te optimalnog komfora zaposlenika u radnom ambijentu.

Za klijenta je tu uvijek dostupna i aktivna ekipa call centra koji su na raspolaganju 24/7 koji interventno priskaču u pomoć u najkraćem mogućem roku.

Za ovakav tip usluga tipičan je outsourcing što znači da Vi kao klijent prepuštate brigu oko objekta Dinamis timu koji će se profesionalno i s velikom pažnjom brinuti o tehničkom upravljanju i održavanju Vaše organizacije što Vama ostavlja prostor za postizanje visoke učinkovitosti u Vašoj primarnoj djelatnosti.

Tko su naši klijenti?
Ako posjedujete neki veliki objekt – poslovnu zgradu, proizvodni pogon, medicinske ili obrazovne ustanove, trgovačke centre, sportske arene ili hotele brigu o funkcionalnoj i tehničkoj ispravnosti objekta prepustite iskusnom timu stručnjaka koji Vam jamči očuvanje vrijednosti Vašeg objekta i njegovu dužu iskoristivost. Dinamis tim Vam pomaže pri izradi plana tehničkog održavanja što Vam dugoročno smanjuje troškove održavanja Vašeg objekta.

Zašto smo Vam potrebni u Vašem prostoru?
Outsourcing usluga kroz partnerstvo s Dinamis timom osigurava Vam sigurnu i ugodnu radnu atmosferu i komfor u kojem ćete nesmetano moći razvijati Vaš posao do maksimalne učinkovitosti.

Naš glavni zadatak pružajući Vam usluge tehničkog održavanja Vašeg objekta jest osigurati besprijekorno funkcioniranje svih uređaja, postrojenja, procesa i tehničke infrastrukture u objektu. Vama ćemo priskrbiti zadovoljstvo i smanjenje operativnih troškova održavanja.

DINAMIS USLUGE TEHNIČKOG ODRŽAVANJA ZA:

  • Poslovne zgrade
  • Bolnice
  • Sportske arene
  • Trgovačke centre
  • Hotele
  • Obrazovne ustanove
  • Proizvodne pogone